Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ

Ο πιο νόστιμος χαλβάς που έχετε δοκιμάσει. Η συνταγή είναι βέβαιη επιτυχία. Μην σας φαίνεται πολύ το νερό...του χρειάζεται...Μπορείτε να βάλετε και ξύσμα πορτοκαλιού αν σας αρέσει.

ΥΛΙΚΑ

1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 
2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
ΚΑΡΥΔΙΑ  ή ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ή ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΟ

7 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣΓΑΡΥΦΑΛΛΑ
1 ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΜΕΛΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  1. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ
  2.  ΡΙΧΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙΑ
  3. ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
  4. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 5 ΛΕΠΤΑ
  5. ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.
  6. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΧΝΙΣΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε αν θέλετε,το σχόλιό σας