ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ
Ο πιο νόστιμος χαλβάς που έχετε δοκιμάσει. Η συνταγή είναι βέβαιη επιτυχία. Μην σας φαίνεται πολύ το νερό...του χρειάζεται...Μπορείτε να βάλετε και ξύσμα πορτοκαλιού αν σας αρέσει.
ΥΛΙΚΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
ΚΑΡΥΔΙΑ ή ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ή ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΟ
7 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣΓΑΡΥΦΑΛΛΑ
1 ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΜΕΛΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ
- ΡΙΧΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙΑ
- ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
- ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 5 ΛΕΠΤΑ
- ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.
- ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΧΝΙΣΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε αν θέλετε,το σχόλιό σας