Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ

                                            ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

Νοστιμότατο χωρίς περιττό βούτυραο όπως αυτά του εμπορίου.Φτιάξτε το δικό σας γαλακτομπούρεκο που είναι και πιο υγιεινό και πιο οικονομικό!

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: 1,5 ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
                                 2 ΦΑΚΕΛΑ ΚΡΕΜΑ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ
                                 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΑ ΨΙΛΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
                                 1 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΑ ΖΑΧΑΡΗ
                                  2 ΑΥΓΑ
                                  2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ 
                                  2 ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΙΤΑΜ Η LURPAK



ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 2 ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
                             3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
                              1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ(500ΓΡ) ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ 
                        1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1.ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΡΑΖΟΝΤΑΣ 5 ΛΕΠΤΑ...

2.ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΦΛΥΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ Τ ΑΥΓΑ.

3.ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ. 

4.ΡΙΧΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ

5.ΛΑΔΩΝΩ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΟ(ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ)

6..ΣΤΡΩΝΩ ΕΝΑ ΦΥΛΟ...ΤΟ ΛΑΔΩΝΩ...ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΩ  ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ 5-6 
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

7.ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕΣΑ...ΣΤΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ....

8..ΧΑΡΑΖΩ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΒΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ)

9..ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ...ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ

10.ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ-ΧΛΙΑΡΟ ΚΙ ΑΥΤΟ- ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ...ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε αν θέλετε,το σχόλιό σας